Van Hanegem uit onbegrip: 'Eerst Schmidt en nu begint Bosz ook al'

Van Hanegem uit onbegrip: 'Eerst Schmidt en nu begint Bosz ook al'

26 september - 07:25
187

Willem van Hanegem verwacht dat de titelstrijd dit seizoen tussen Feyenoord en PSV gaat. Wel verbaasde de Kromme zich over uitspraken van Peter Bosz, trainer van de Eindhovenaren.

'Dit seizoen zal het vast tussen PSV en Feyenoord gaan. Bij PSV zou het leuk zijn als de mensen wel zelf blijven nadenken. Eerst riep die Roger Schmidt dat Go Ahead Eagles zo’n geweldig elftal was en nou begint Peter Bosz ook al', schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. 'In Deventer doen ze hun best hoor. En ze pakken punten, dat is prima.'

Toch is het Feyenoord-icoon niet onder de indruk van de uitspraken van Bosz, die zei dat PSV tegen Go Ahead 'zijn eerste topper van het jaar gaat spelen'. 'Als je zelf zegt dat van Arsenal verliezen best te verklaren is omdat ze veel betere spelers hebben, moet je niet opeens beginnen over hoe geweldig Eagles is. Dat zijn ze namelijk niet', oordeelt hij. 

PSV neemt het woensdag in eigen huis op tegen Go Ahead. De Deventenaren staan momenteel zesde in de Eredivisie, met een achterstand van vijf punten op de Eindhovense koploper.