Te Kloese deelt complimenten uit aan Ajax-aanwinst: 'Hij is echt een versterking'

Te Kloese deelt complimenten uit aan Ajax-aanwinst: 'Hij is echt een versterking'

26 september 2023 om 11:50

Dennis te Kloese denkt dat Ajax een goede keuze heeft gemaakt door voor Alex Kroes te gaan. De directeur kan door het concurrentiebeding met AZ pas starten in maart, terwijl Te Kloese al even bij Feyenoord zit. De twee kennen elkaar goed uit hun tijd als voetballer.

"Hij heeft de hele jeugdopleiding daar doorlopen en hij was echt een talentvolle speler", vertelt Te Kloese over Kroes bij Ajax aan tafel bij Rondo. "Daarna heeft hij zich op maatschappelijk en professioneel niveau erg kunnen ontwikkelen. Ik wens Alex veel succes, maar voorlopig nog even niet de komende paar jaar", grapt Te Kloese over de rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord.

Te Kloese ziet in Kroes niet alleen een goede voetballer vroeger, volgens de Feyenoord-bestuurder is hij ook een bekwame directeur. "Hij kent de club goed en heeft zich laten zien in allerlei functies. Ik denk wel echt dat hij een versterking is. Het worden ook wel leuke ontmoetingen, want ik heb wel jarenlang met hem gevoetbald." Kroes en Te Kloese speelden samen bij Zuidvogels.