Ten Hag organiseert barbeque

Buitenspel: 'Ten Hag organiseert 'gezonde barbeque', maar nodigt Sancho niet uit'

26 september 2023 om 18:03
Laatste update: 26 september 2023 om 18:09

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ten Hag organiseert barbeque, zonder Sancho
Erik ten Hag heeft afgelopen zondag, daags na de zege van Manchester United op Burnley, een barbeque georganiseerd. De manager van de Engelse grootmacht wilde het succesje vieren en besloot om die reden de spelers, staf en familie uit te nodigen voor een gezellig samenkomen. Dat meldt The Daily Mail, dat spreekt over een 'gezonde barbeque.'

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

Er was één opvallende afwezige op de gastenlijst: Jadon Sancho. De vleugelaanvaller is gebrouilleerd met Ten Hag en dus niet meer welkom in de eetzaal van de hoofdmacht van United. De Nederlandse manager wilde met de door hem georganiseerde barbeque erkenning geven aan de naasten van zijn staf en spelers. The Daily Mail weet dat Ten Hag uitgebreid de tijd nam om met iedereen kennis te maken. De barbeque stond al enkele weken op de agenda.