Wedden op de topscorerstitel van de Eredivisie bij JACKS.NL

Deze vijf spelers hebben de meeste kans om topscorer van de Eredivisie te worden

29 september 2023 om 12:00
Laatste update: 29 september 2023 om 12:59

ADVERTORIAL – Het nieuwe Eredivisie-seizoen is in volle gang en dat geldt ook voor een aantal spitsen. Afgelopen seizoen gingen Anastasios Douvikas en Xavi Simons met de topscorerstitel aan de haal. Zij spelen niet meer in Nederland, maar hoe schatten de bookmakers de kansen nu eigenlijk in de Eredivisie in? VoetbalPrimeur zet de odds die bookmaker JACKS.NL aanbiedt voor de vijf grootste kanshebbers voor je op een rij.

Steven Bergwijn: 11.00

Steven Bergwijn is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax. De linksbuiten werd aan het begin van het seizoen gebombardeerd tot aanvoerder van de club. Het besluit van Maurice Steijn leek meteen zijn vruchten af te werpen aangezien Bergwijn meteen twee keer tot scoren kwam in de openingswedstrijd van de Amsterdammers tegen Heracles Almelo. Helaas voor Bergwijn en Ajax staakte de productie daarna. JACKS.NL heeft een odd van 11.00 staan voor een topscorerstitel van Bergwijn, die de strafschoppen neemt in de hoofdstad.

Brian Brobbey: 9.00

Met Brian Brobbey staat er nog een speler van Ajax in de top vijf met grootste kanshebbers voor de topscorerstitel van de Eredivisie. Waar de spits het afgelopen seizoen nog veel met een plek op de bank moest doen, lijkt hij zijn plek in de basis nu wel te hebben verworven, ondanks de vermeende concurrentie van Chuba Akpom en Georges Mikautadze. Net als Bergwijn staat de teller voor Brobbey momenteel op twee goals. Bij JACKS.NL staat een odd van 9.00 voor een topscorerstitel van de Ajax-spits.

Luuk de Jong: 6.00

De Jong keerde één zomer geleden terug bij PSV en maakte niet echt een seizoen door zoals hij dat zich waarschijnlijk had voorgesteld. Dit seizoen is alles echter anders. De spits lijkt herboren en dat komt mede door de volledige voorbereiding die hij heeft gedraaid, maar het aanstellen van Bosz heeft hem flink geholpoen. PSV speelt wat hoger en daar profiteert ook De Jong van, die naast het felle druk zetten ook steeds meer in de zestien kan opduiken. Dat heeft hem al zes doelpunten opgeleverd. JACKS.NL heeft een odd van 6.00 staan voor wanneer De Jong er met de gouden schoen vandoor gaat.

Vangelis Pavlidis: 2.75

Vangelis Pavlidis werd afgelopen zomer met een stap naar de Bundesliga en Primera División in verband gebracht, maar zo ver kwam het niet. De Griekse spits ging alles behalve bij de pakken neer zitten en is vrolijk verder gegaan met waar hij vorig seizoen gestopt mee was: scoren. Na zes speelronden staat de teller voor Pavlidis alweer op acht goals. Bij JACKS.NL krijg je 2.75 voor wanneer Pavlidis de topscorer van de Eredivisie wordt.

Santiago Gimenez: 2.00

De grootste kanshebber voor de gouden schoen is volgens JAKCKS.NL Santiago Gimenez. De spits van Feyenoord liet vooral in de tweede seizoenshelft van het afgelopen jaar al zien een neusje voor de goal te hebben, en dat is ook dit seizoen weer het geval. Na zes speelronden staat de teller alweer op negen en daarmee loopt hij net als Pavlidis meer dan 1 op 1, zelfs 1,5 op 1. De bookmaker heeft een odd van 2.00 beschikbaar gesteld.

Klik op deze link om één van de odds te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust