Kraay peilt gevoelens Steijn over vertrek Mislintat: 'Ben je opgelucht?'

Kraay peilt gevoelens Steijn over vertrek Mislintat: 'Ben je opgelucht?'

27 september 2023 om 14:02

Voor de camera van ESPN staat Ajax-trainer Maurice Steijn Hans Kraay te woord. De verslaggever vraagt Steijn niet alleen naar zijn wedstrijdplan, maar ook naar zijn gevoelens omtrent het vertrek van directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

Als Kraay de trainer vraagt naar of hij opgelucht is dat Sven Mislintat is vertrokken, geeft hij aan er niets over kwijt te willen: "Ik heb besloten daar niks over te zeggen, dat zul je begrijpen." Naar verluidt had Steijn geen goede band met Mislintat, ondanks dat het de Duitser was die hem aanstelde. Mislintat zou echter herhaaldelijk druk uitgeoefend hebben op Steijn, over de opstelling van Ajax.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Als Steijn gevraagd wordt naar de wedstrijd, geeft hij aan een plan te hebben, maar dat Ajax realistisch moet zijn. "We hebben wel een plan gemaakt om te proberen de wedstrijd om te draaien", aldus de oefenmeester. "Maar dat doe je realistisch. Als het niet lukt en je krijgt snel een doelpunt tegen, moet je zorgen dat je de rijen gesloten houdt, dat lijkt met duidelijk."