BILD: 'Dortmund-ster' Malen in serieuze belangstelling van Liverpool

BILD: 'Dortmund-ster' Malen in serieuze belangstelling van Liverpool

29 september 2023 om 08:38

Liverpool heeft serieuze interesse in Donyell Malen, meldt BILD. Manager Jürgen Klopp wil de Oranje-international dolgraag naar Anfield halen.

'Klopp wil deze BVB-ster', kopt het Duitse medium. Liverpool zou serieus in de markt zijn voor Malen, die nog tot de zomer van 2026 vastligt bij Dortmund. De Duitsers hanteren naar verluidt een vraagprijs van zestig miljoen euro. Het is nog onduidelijk of The Reds daaraan willen voldoen. Het is de tweede keer dat Liverpool zijn oog heeft laten vallen op Malen. Toen de aanvaller nog actief was bij PSV, meldde de Engelse grootmacht zich ook al eens.

Sinds het voorjaar van 2023 is Malen helemaal los bij Dortmund. In het huidige seizoen is Malen in de eerste zeven officiële wedstrijden van het seizoen direct betrokken geweest bij zes goals (vier doelpunten, twee assists). Aan het eind van vorig seizoen vormde hij een koningskoppel met Sébastien Haller. Als rechtsbuiten was hij de tien Bundesliga-wedstrijden goed voor acht doelpunten.

Mocht Liverpool doorpakken, wacht Malen een forse concurrentiestrijd. Op Anfield heeft Klopp voor de flankposities Darwin Núñez, Luís Diaz, Mohamed Salah, Diogo Jota en Cody Gakpo in de gelederen.