Van Hanegem ziet tweetal excelleren bij Feyenoord: 'Was eerst geen fan van hem'

Van Hanegem ziet tweetal excelleren bij Feyenoord: 'Was eerst geen fan van hem'

30 september 2023 om 09:11
Laatste update: 30 september 2023 om 10:07

Willem van Hanegem genoot speciaal van twee spelers in de laatste wedstrijd van Feyenoord tegen Ajax. In de Klassieker vielen Santiago Gimenez en Quinten Timber het clubicoon van de Rotterdammers op. Van Hanegem denkt dat Feyenoord aan de twee nog financieel en op het veld veel plezier kan beleven.

In de podcast Willem & Wessel van het Algemeen Dagblad is Van Hanegem lovend over het tweetal. "Die Timber, in het begin was ik niet zo’n fan van hem. Maar hij begint steeds beter te worden. Die actie bij die eerste goal in de Klassieker. Dat is zó slim gedaan. Precies op het juiste moment druk zetten, net als hij zijn been omhoog haalt, dan geef je hem een zet. Dat is gewoon slimmigheid."

Ook de Mexicaanse superspits van de Rotterdammers kan zeker op lof rekenen. "Wat Gimenez kan dat is echt kwaliteit en klasse. Hij heeft een aantal van dat soort goede momenten gehad. Hij weet precies waar een bal gaat komen nog voordat hij hem krijgt. Dat ventje is ook nog eens vrij snel natuurlijk. Hij maakte echt geweldige goals en dat was heel mooi om te zien. Ik heb wel het gevoel dat hij aan het eind van het seizoen weggaat. Ik denk dat ze heel veel geld voor hem kunnen krijgen."

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: