Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot hakt knoop door voor spits tegen Go Ahead

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot hakt knoop door voor spits tegen Go Ahead

30 september 2023 om 10:55

Feyenoord gaat zaterdag proberen om de historische Klassieker van zondag en woensdag een vervolg te geven. In eigen huis komt Go Ahead Eagles op bezoek. Arne Slot lijkt na de galashow tegen Ajax dan ook geen reden te zien tot wisselen in zijn opstelling.

Volgens het Algemeen Dagblad durft Slot het dus nog niet aan om Ayase Ueda op te stellen. De Japanner start naar alle waarschijnlijkheid in de spits tijdens het Champions League-duel met Atlético Madrid, maar Slot wil hem niet vanaf het begin wedstrijdritme op laten doen tegen Go Ahead. Santiago Gimenez lijkt na zijn voorstelling tegen Ajax weer in de spits te beginnen. Voor het duel met Atlético is de Mexicaan geschorst.

Ook de buitenspelers Yankuba Minteh en Igor Paixao mogen ook tegen Go Ahead Eagles weer opdraven. Het middenveld met Quinten Timber, Mats Wieffer en Calvin Stengs blijft ook intact. De verdediging met Quilindschy Hartman, Gernot Trauner, David Hancko en Lutsharel Geertruida staat inmiddels ook rotsvast onder Slot en lijkt zaterdag ook weer niet te veranderen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Giménez, Paixão.