Vink reageert op Ajax-suggestie: 'Ik snap dat ze bij mij uitkomen'

Vink reageert op Ajax-suggestie: 'Ik snap dat ze bij mij uitkomen'

30 september 2023 om 19:18
Laatste update: 30 september 2023 om 22:12

Marciano Vink heeft zich uitgelaten over een mogelijke rol in de raad van commissarissen bij Ajax. De ESPN-analist ziet zichzelf meer als 'iemand die uitvoert'.

Er treden de nodige verschuivingen op in de rvc van Ajax. Voorzitter Pier Eringa is teruggetreden en ook Jan van Halst keert niet meer terug. Vink wordt bij De Eretribune geconfronteerd met een uitspraak van Valentijn Driessen, die hem naar voren schoof voor een rol in de rvc. "Ik heb het wel vaker gehoord, ik hoorde het laatst ook al in een andere podcast", reageert Vink. Ook in #DoneDeal van VoetbalPrimeur werd hij gelinkt aan een functie in de rvc.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

"Op het moment dat je een mening hebt en die verkondigt, in dit geval bij ESPN, dan word je naam gauw genoemd", vervolgt Vink. "Op de een of andere manier appreciëren mensen wat ik zeg of over hoe ik naar voetbal kijk. Van Basten wordt ook genoemd, die zit bij Ziggo Sport. Ik snap dat ze bij mij uitkomen."

Vink staat niet te springen om toe te treden tot de rvc. "De rvc controleert toch? Ik ben niet iemand die controleert, ik ben meer iemand die uitvoert."

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: