Van Hanegem adviseert Feyenoord op transfermarkt: 'Zou nu al visje uitgooien'

Van Hanegem adviseert Feyenoord op transfermarkt: 'Zou nu al visje uitgooien'

02-10-2023 06:52
33

Willem van Hanegem is onder de indruk van Feyenoord-aanvaller Yankuba Minteh. De Kromme acht de Rotterdammers deze week tegen Atlético Madrid niet kansloos.

Atlético en Feyenoord staan woensdag in Madrid tegenover elkaar. 'Feyenoord is niet kansloos tegen Atlético Madrid, maar dat is niet omdat die gasten een slechte ploeg zouden hebben. Ze wonnen vorige week nog 'even' van Real Madrid. Maar Feyenoord voetbalt momenteel makkelijk', schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

'Een goed resultaat boeken in Madrid zou wel een topprestatie betekenen', vervolgt de ras-Feyenoorder, die in het bijzonder benieuwd is naar Minteh. 'Van hem geniet ik al een paar wedstrijden. Die gozer loopt zich de zenuwen en is met zijn snelheid enorm gevaarlijk. Als ik Feyenoord was, zou ik nu al een visje uitgooien of hij nog een jaar te huren is van Newcastle United.'

Beide ploeggen trappen woensdag om 18.45 uur af in het Wanda Metropolitano. Feyenoord won zijn eerste wedstrijd van Celtic (2-0), Atlético speelde gelijk op bezoek bij SS Lazio (1-1).

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: