Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz doet twee wissels en stelt publiekslieveling op

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz doet twee wissels en stelt publiekslieveling op

03-10-2023 06:45
114

Voor PSV wordt dinsdagavond een belangrijke dag voor het avontuur in de Champions League. De Eindhovenaren nemen het in eigen huis op tegen het Spaanse Sevilla. Op jacht naar de eerste driepunter in het miljardenbal houdt Bosz naar verluidt vast aan zijn wisselingen van afgelopen weekend tegen FC Volendam.

Zijn defensie houdt de trainer hetzelfde als in de wedstrijd tegen de club uit het vissersdorp. Jordan Teze en Sergiño Dest zijn de vleugelverdedigers en in het hart van de verdediging kiest de coach voor Olivier Boscagli en Armel Bella-Kotchap. Het lijkt er dus op dat Bosz in laatstgenoemde zijn vertrouwen blijft houden, ondanks de kritiek die de Duitser kreeg van onder andere Aad de Mos. 

Op het middenveld en in de aanval vinden volgens het Algemeen Dagblad de meeste wijzigingen plaats. Zo lijkt Jerdy Schouten weer fit genoeg en keert hij terug in de basis. Dit lijkt ten koste te gaan van Ismael Saibari, want Malik Tillman houdt zijn basisplek. Voorin is er geen plek meer voor Johan Bakayoko. De verwachting is dat naast Luuk de Jong en Noa Lang, Hirving Lozano vanaf rechts zal starten.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Teze, Bella-Kotchap, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Lozano, De Jong, Lang.