'Sneijder kreeg weer rol als assistent aangeboden, maar die job viel in het water'

'Sneijder kreeg weer rol als assistent aangeboden, maar die job viel in het water'

03-10-2023 09:13
32

Wesley Sneijder zou met Dick Advocaat mee gaan als assistent-trainer bij het nationale elftal van Curaçao. Dat vertellen Wim Kieft en Wilfred Genee in Veronica Offside. Uiteindelijk sloeg Advocaat het aanbod af om hoofdcoach te worden, waardoor ook Sneijder zijn avontuur zag verdampen.

"Advocaat wilde die job bij Curaçao graag met een groepje doen", vertelt Genee aan tafel bij Veronica Offside. Volgens Kieft en de presentator ging niet alleen Sneijder mee, maar ook Kees Jansma en vaste assistent Cor Pot. "Uiteindelijk gaat het dus niet door", concludeerde ook Genee. Advocaat bevestigde vorige week zelf dat hij het aanbod bij de bond van Curaçao heeft afgeslagen, omdat er te veel losse eindjes waren.

Wedden

Meer odds

Voor Sneijder betekent het afzeggen van Advocaat dat een tweede mogelijkheid om het coachingsvak in te rollen, nu is afgevallen. Eerder sprak hij ook al meerdere malen met Ajax, maar uiteindelijk kwam ook een plekje in de staf van Steijn er niet van. Hugo Borst, ook aan tafel bij Veronica Offside, vindt het in ieder geval goed dat Advocaat niet naar Curaçao is gegaan. "Je hebt wel een ondergrens, Curaçao kom op man."