Bizar: Chicago geeft woeste fans flinke korting door ontbreken van Messi bij Miami

Bizar: Chicago geeft woeste fans flinke korting door ontbreken van Messi bij Miami

5 oktober om 15:36

In de Major League Soccer draait het tegenwoordig heel veel om Lionel Messi en dat bewijst ook Chicago Fire. De Amerikaanse club speelde woensdag tegen Inter Miami, maar door een blessure kon de Argentijn niet meedoen. De fans van Chicago Fire kunnen nu fikse kortingen krijgen op hun wedstrijdkaarten, vanwege de afwezigheid van Messi.

Veel fans van Chicago voelden zich ook opgelicht nadat Messi niet meedeed en daar doet de club dus iets aan. In een statement vertelt de clubleiding dat een eventuele blessure altijd op de loer ligt, maar dat fans korting krijgen. Seizoenkaarthouders kunnen een tegoed van bijna 240 euro krijgen voor een verlenging van de kaart volgend seizoen. Als je dat niet wil, kun je bijna 50 euro korting krijgen op een los kaartje.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Inter Miami

  • logo

    Atlanta United

De wedstrijd tussen Chicago Fire en Inter Miami was bijna helemaal uitverkocht en dus wordt het financieel nog een flinke uitdaging voor de Eastern Conference-club. Chicago won de wedstrijd wel met 4-1. Oud-Liverpool-speler Xherdan Shaqiri was erg belangrijk met twee doelpunten. Messi is al sinds 21 september geblesseerd en er is nog geen verwachting wanneer hij precies terugkomt.