Michael Mols maakt het goed na geslaagde operatie aan hersentumor

Michael Mols maakt het goed na geslaagde operatie aan hersentumor

6 oktober 2023 om 18:11

Michael Mols is geopereerd aan een hersentumor, ze laat hij weten via social media. De voormalig aanvaller van onder meer FC Utrecht, Rangers FC, ADO den Haag en Feyenoord richt zich nu op zijn herstel.

Gedurende het afgelopen seizoen was Mols werkzaam bij Jong FC Utrecht, als assistent van trainer Darije Kalezic, die inmiddels voor de groep staat bij ADO Den Haag. Mols, die zes keer voor Oranje uitkwam, had niets eerder te kennen gegeven over zijn gezondheid, tot de foto die hij deelde vanuit het ziekenhuis, waarin hij alle medewerkers van het UMC bedankt en laat weten zich honderd procent te richten op zijn herstel.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michael Mols (@michaelmols14)

Mols maakte in de jaren negentig furore bij FC Utrecht, waar hij in drie seizoenen in de Eredivisie tot 49 doelpunten kwam en een transfer verdiende naar het Glasgow Rangers van Dick Advocaat. De spits verbleef vijf seizoenen in Schotland, alvorens terug te keren bij FC Utrecht. Na één seizoen liet hij de Domstad achter zich voor ADO Den Haag, waarvoor hij tot 2007 speelde. Toen besloot Mols te stoppen, maar een aanbieding van Feyenoord bracht hem op andere gedachten. Met de Rotterdammers won hij nog de beker.