Lampard niet langer in beeld bij Rangers

'Lampard overtuigt niet tijdens sollicitatiegesprekken, Rangers zoekt verder'

7 oktober 2023 om 14:17
Laatste update: 7 oktober 2023 om 15:13

Frank Lampard leek even in beeld om de nieuwe trainer van Rangers FC te worden, maar daar is inmiddels geen sprake meer van. Dat meldt Sky Sports, nadat The Telegraph eerder nog melding maakte van een eventuele samenwerking tussen de Schotse topclub en de Engelse oefenmeester. 

Sky Sports weet dat Rangers Lampard van de lijst met kandidaten heeft gehaald. De voormalig topmiddenvelder die vooral bij Chelsea furore maakte zou gedurende een aantal sollicitatiegesprekken op Ibrox te weinig indruk hebben gemaakt op de directie. 

Rangers is na het ontslag van Michael Beale, die er niet in slaagde de Schotten naar de groepsfase van de Champions League te gidsen, naarstig op zoek naar een nieuwe trainer. Volgens Sky Sports geldt Yokohoma Marinos-trainer Kevin Muscat als een van de belangrijke kandidaten. Ook Philippe Clement en de eerder aan Ajax-gelinkte Ketil Knutsen zouden in beeld zijn. 

Op de lijst met mogelijke kandidaten staat ook nog altijd de naam van AZ-trainer Pascal Jansen. "Ik heb het ook meegekregen en heb wat berichtjes uit Engeland gekregen, maar ik weet niet waar dat vandaan komt. Het is totaal niet aan de orde", vertelde hij eerder deze week nog.