Ajax moet beladen duel in Utrecht winnen en rekent meer dan ooit op Brobbey

Ajax moet beladen duel in Utrecht winnen en rekent meer dan ooit op Brobbey

22 oktober 2023 om 09:00

ADVERTORIAL - Ajax strijdt zondagmiddag op bezoek bij FC Utrecht om de tweede overwinning van het nu al teleurstellende Eredivisie-seizoen. De Amsterdammers zullen een Utrechtse storm moeten overleven, maar kunnen wel op Brian Brobbey rekenen. Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie combibet voor een belangrijke rol van de Nederlandse spits!

Brobbey gedeeld topscorer bij Ajax

Ajax heeft voor het eerst in lange tijd een negatief doelsaldo na de eerste wedstrijden in de Eredivisie, maar dat ligt niet aan Brobbey: de spits heeft er drie goals inliggen en is samen met Steven Bergwijn gedeeld topscorer van de Amsterdammers. Het duo zorgde voor zes van de acht goals aan Amsterdamse kant en dat aantal kan zondag oplopen. Een treffer van Brobbey levert je 2.43 keer je inleg op, wanneer de spits de score opent krijg je zelfs 5.30!

Nog geen speler bij JACKS.NL? Registreer je nu en pak €60 aan Free Bets en een 20% Profit Boost!

De Amsterdammers kregen dit seizoen al twaalf treffers tegen en onze verwachting is dan ook dat beide ploegen weten te scoren. Zijn Utrecht en Ajax trefzeker en opent Brobbey de score? Dan pak je maar liefst 6.75 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust