'Heilig van overtuigd dat Utrecht wint, Ajax is slapstick'

'Jans heeft gigantisch hard gewerkt, terwijl Ajax net een amateurclub is'

22 oktober 2023 om 10:30
Laatste update: 22 oktober 2023 om 10:40

John van Loen denkt dat FC Utrecht zondag aan het langste eind trekt tegen Ajax. De oud-spits, die voor beide clubs uitkwam, vreest dat Maurice Steijn uiteindelijk ten onder gaat in Amsterdam.

"Ik ben er heilig van overtuigd dat Utrecht van Ajax gaat winnen. In deze twee weken van de interlandperiode hebben Ron Jans en zijn staf gigantisch hard gewerkt. Ze hebben naar deze wedstrijd toegeleefd", zegt Van Loen in gesprek met ESPN. "Ze kunnen deze punten binnenhalen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Van Loen ziet minder aanknopingspunten bij Ajax. "Het is net een slapstick. Als ik Ajax zie spelen, zie ik een amateurclub. Het is onsamenhangend. Ze durven niet meer op te bouwen en daar staat Ajax bekend om", aldus de zevenvoudig international.

Van Loen denkt dat het doek weleens snel kan vallen voor Steijn. "Zondag is ook een vuurdoop voor Steijn. Als je die verliest, sta je gewoon onderaan. Dat kan toch niet als Ajax zijnde. Ik heb zelf ook voor Ajax gespeeld. Stel je voor dat je bij Ajax speelt en je staat onderin. Dat kan nooit."

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!