Ajax-lichtpunt blikt vooruit op 'zware wedstrijden': 'Moeten bij elkaar blijven'

Ajax-lichtpunt blikt vooruit op 'zware wedstrijden': 'Moeten bij elkaar blijven'

22 oktober 2023 om 18:11

Na afloop van de wedstrijd FC Utrecht-Ajax, die de Amsterdammers met 4-3 verloren, meldt Kristian Hlynsson zich voor de camera bij de NOS. De Jonge IJslander scoorde tweemaal in de Galgenwaard, maar het was niet genoeg. In gesprek met de NOS gaat hij in op de wedstrijd.

"Mijn gevoel na de wedstrijd is niet zo goed", antwoordt de negentienjarige Hlynsson wanneer hij gevraagd wordt naar hoe hij het duel heeft beleefd. "We hebben verloren, dus we moeten dor blijven gaan, hard blijven werken en voorbereid zijn voor de volgende wedstrijd." Op donderdag treedt Ajax in de Europa League aan tegen Brighton & Hove Albion, waarna in de Eredivisie een treffen met PSV voor de deur staat. "De volgende paar wedstrijden zijn zwaar. De trainer wil dat we bij elkaar blijven, dat we samenwerken."

Ook wordt de aanvallende middenvelder gevraagd naar zijn doelpunten. "De eerste goal… het was een apart doelpunt. Sosa gaf hem zo hard voor dat ik besliste hem maar op de borst te nemen en in de goal te krijgen, dat lukte. De tweede goal kwam van dezelfde kant. We trainen er veel op, voorzetten en afmaken. Ik heb op de training veel gescoord, en in de wedstrijd ook."