'Het wordt geen 7-0 voor PSV tegen Ajax', voorspelt Aad de Mos

'Ik hoop het niet voor PSV, maar de ommekeer van Ajax kan zondag plaatsvinden'

23 oktober 2023 om 14:28

Uitslagen van 5-0 en zelfs 10-0 hoort hij om zich heen, maar Aad de Mos denkt niet dat PSV komende zondag een monsterzege op Ajax gaat boeken. Hij waarschuwt Peter Bosz en zijn spelers.

"Ik wil op de rem trappen", zegt De Mos bij het Eindhovens Dagblad. "Om me heen hoor ik: het wordt 5-0 of 10-0, die wedstrijd hoeft niet eens gespeeld te worden. Maar dat is natuurlijk levensgevaarlijk, zeker tegen een getergd Ajax."

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

De oud-trainer van zowel PSV als Ajax vervolgt: "Het is de eerste keer dat ze uit Amsterdam vertrekken en niét de favoriet zijn. Maar ze hebben niks te verliezen, dus wees op je hoede PSV. Trap niet in die val. De ommekeer zou hier plaats kunnen vinden, al hoop ik het niet voor PSV. Een gewaarschuwd mens telt voor twee."

PSV-watcher Rik Elfrink laat vervolgens vallen dat hij 'nog nooit zo'n zwak Ajax heeft gezien'. De Mos: "Ik kan me niet voorstellen dat Ajax in het Philips Stadion met 5-0, 6-0 of 7-0 wordt verslagen. Het gaat geen makkie worden. Als PSV het koppie erbij houdt, wordt het een kleine overwinning."