Lens-trainer over PSV

'Snap niet dat PSV onderaan staat in poule, geweldig elftal dat goed in vorm is'

23 oktober 2023 om 16:24

RC Lens-trainer Franck Haise is erg onder de indruk van Champions League-tegenstander PSV. De coach van de Fransen begrijpt niet hoe het kan dat de Eindhovenaren onderaan staan in de poule en zijn ploeg is dan ook voorbereid dat het initiatief dinsdag niet bij hen ligt.

"Als ik ze zie spelen vind ik het lastig om te begrijpen waarom zij op de laatste positie staan", vertelt Haise op zijn persconferentie voor het duel met PSV. "Ik hoop dat we het initiatief kunnen houden tegen PSV, maar ik betwijfel het wel. Zij spelen op de aanval. Ze hebben een compleet elftal en zijn erg goed in vorm. Het is een team dat veel ervaring heeft in de Champions League en ze staan bovenaan in een competitie die hoger op de UEFA-ranking staat dan de onze."

Met een vijftiende plek in de competitie draait Lens nog niet echt geweldig. In de Champions League daarentegen staat de Franse ploeg bovenaan met vier punten in een poule met Arsenal, Sevilla en PSV. Die plek verrast Haise niet. "Ik vind ook niet dat we punten hebben gestolen in de eerste twee wedstrijden. We hebben een duidelijke manier van spelen en daar proberen we ons aan te houden. Eerder dit seizoen maakten we nog weleens individuele fouten, maar nu zijn we sterker."

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!