'Feyenoord krijgt te maken met flinke meevaller in aanloop naar cruciaal duel'

'Feyenoord krijgt te maken met flinke meevaller in aanloop naar cruciaal duel'

23 oktober 2023 om 22:25

Een flinke meevaller voor Feyenoord: Luka Ivanusec is woensdagavond weer inzetbaar, als Feyenoord het in de Champions League opneemt tegen SS Lazio. De Kroaat is hersteld van een enkelblessure, meldt 1908.

In de eerste Champions League-wedstrijd van Feyenoord, tegen Celtic, viel Ivanusec uit met een enkelblessure. Daardoor moest hij enkele weken toekijken. Trainer Arne Slot kondigde vrijdag al aan dat Ivanusec op korte termijn zijn rentree zou maken. Nu weet 1908 dat de buitenspeler in het belangrijke treffen met Lazio alweer van de partij is.

De verwachting is wel dat Ivanusec tegen de Italiaanse ploeg op de bank zal beginnen. Door zijn blessure mocht Yankuba Minteh in de afgelopen wedstrijden in de basis spelen, terwijl Igor Paixão naar de linkerflank verkaste bij Feyenoord.

Na lang wachten pikte Feyenoord Ivanusec afgelopen zomer op bij Dinamo Zagreb. De landskampioen telde naar verluidt zo'n 7,8 miljoen euro neer voor de international. In zijn eerste weken in Rotterdam maakte Ivanusec direct een goede indruk. Woensdagavond neemt Feyenoord het, met Ivanusec, dus op tegen Lazio. Een overwinning is cruciaal met het oog op overwintering in de Champions League.