Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz wijzigt op twee posities, Til naar de bank

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz verrast en zet uitblinker Til op de bank

24 oktober 2023 om 07:10

PSV wacht dinsdagavond een belangrijke Champions League-wedstrijd tegen RC Lens. Om uitzicht te houden op overwintering op het hoogste podium, moet er gewonnen worden in Frankrijk. Trainer Peter Bosz wijzigt zijn elftal ten opzichte van de 3-1 overwinning op Fortuna Sittard op twee plaatsen.

Linksachter keert Sergiño Dest terug in de ploeg, is de verwachting van het Algemeen Dagblad. Tegen Fortuna stond Patrick van Aanholt nog op die plek, hij verhuist in Lens naar de bank. Bosz koos tegen Fortuna bewust voor Van Aanholt, omdat Dest op dat moment pas net terug was van interlandverplichtingen met Team USA en met een lichte jetlag kampte.

De andere verwachte wijziging is opvallender. Bosz kiest 'op tien' niet voor Guus Til, die de afgelopen weken een sterke indruk maakt. Malik Tillman, tegen Fortuna de schlemiel door het veroorzaken van een onnodige penalty, mag zich opmaken voor een basisplaats. Verder houdt Bosz vast aan dezelfde namen. Noa Lang en Armel Bella-Kotchap ontbreken tegen Lens wegens blessures.

Lens en PSV trappen dinsdagavond om 21.00 uur af. De Fransen gaan na twee duels aan kop in Groep B. PSV heeft één punt verzameld in twee wedstrijden.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano