'Ten Hag raakt zorgenkind kwijt: Sancho gaat vertrekken uit Engeland'

'Ten Hag raakt zorgenkind kwijt: Sancho gaat vertrekken uit Engeland'

24 oktober 2023 om 09:09

De kans dat Jadon Sancho komende winter vertrekt bij Manchester United wordt steeds aannemelijker. De Duitse tak van Sky Sports meldt dat de 23-jarige aanvaller naar alle waarschijnlijkheid uit Engeland gaat vertrekken.

Sancho is al geruime tijd gebrouilleerd met manager Erik ten Hag, nadat hij zich via X publiekelijk tegen de Nederlander keerde. Om die reden maakt de Engelsman al sinds 26 augustus geen deel meer uit van de wedstrijdselectie van United. Sancho mikt in januari op een herstart van zijn loopbaan, door The Mancunians te verlaten, klinkt het.

Naar verluidt ligt het in de lijn der verwachting dat Sancho zijn heil elders dan in de Premier League gaat zoeken. In het geruchtencircuit werd de 23-voudig international van Engeland al gelinkt aan een terugkeer bij Borussia Dortmund en een stap naar FC Barcelona, maar dit wordt niet waarschijnlijk geacht. Juventus is wél geïnteresseerd in Sancho. De Italianen overwegen hem op huurbasis over te nemen. Het is nog onduidelijk of United instemt met een huurdeal.

Sancho kwam in juli 2021 voor 85 miljoen euro over van Dortmund. Zijn prijskaartje heeft hij niet waar kunnen maken. In 82 officiële optredens tot dusver scoorde hij twaalf keer en was hij zesmaal aangever.