Hoeveel krijgt Feyenoord voor Pusic?

'Transfersom die Feyenoord voor Pusic krijgt onthuld, bedrag valt erg flink uit'

25 oktober 2023 om 07:16
Laatste update: 25 oktober 2023 om 09:13

Feyenoord gaat volgens 1908.nl flink cashen door het vertrek van Marino Pusic. De voormalig assistent-trainer van Arne Slot heeft zijn eerste training als hoofdcoach van Shakhtar Donetsk erop zitten en zit woensdag al op de bank bij het duel met FC Barcelona.

Naar verluidt zou Feyenoord een bedrag van 1.25 miljoen euro ontvangen voor de diensten van Pusic. Een flinke som in deze tijd voor het losweken van een assistent-trainer. Woensdag zal de 52-jarige coach zijn vuurdoop dus al krijgen. Binnen vier dagen gaat hij als assistent tijdens een wedstrijd tegen Vitesse, naar hoofdtrainer in de Champions League tijdens een duel met Barcelona.

Voor Feyenoord is het vertrek van Pusic vervelend, maar het wordt de geboren Bosniër wel gegund door onder andere Slot en Dennis te Kloese. Laatstgenoemde zal op zoek moeten naar een nieuwe assistent voor bij de hoofdmacht, maar het is nog niet bekend hoe en wie deze positie zal invullen. Woensdag speelt ook Feyenoord in de Champions League, thuis tegen SS Lazio.