Van Persie nog niet gevraagd door Feyenoord of Slot

Van Persie nog niet gevraagd door Feyenoord of Slot: "Ik heb geen idee"

25 oktober 2023 om 18:02

Robin van Persie is door Feyenoord nog niet benaderd om Marino Pusic op te volgen als rechterhand van Arne Slot. Dat vertelt de trainer van Feyenoord O19 na het Youth League-gelijkspel tegen SS Lazio (2-2).

Feyenoord zag deze week Marino Pusic naar Shakhtar Donetsk vertrekken. Het is nog niet duidelijk of Slot een extra assistent wil toevoegen aan zijn technische staf. Als hij die wens wél heeft, zou Van Persie een optie kunnen zijn. De voormalige topspits zegt echter van niets te weten.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

"Geen idee, ik heb die vraag nog niet gekregen. Dan hoef ik er ook niet over na te denken", reageert Van Persie. Hij heeft de ambitie om hoofdtrainer te worden, maar legt de weg der geleidelijkheid af. "Daar heb ik bewust voor gekozen."

Van Persie is zeer te spreken over zijn ontwikkeling. "Als ik kijk naar de stappen die ik in de afgelopen twee jaar heb gezet, denk ik dat ik heel goed bezig ben. Iedere dag leer ik weer een beetje meer. Maar ik heb ook het gevoel dat ik gewoon goed ben als trainer. Dat is belangrijk."

Om de video te zien, moet je eerst op de tekst in de Tweet (X) klikken.

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!