'Meer goed nieuws voor Feyenoord na droomavond: contractverlenging een feit'

'Meer goed nieuws voor Feyenoord na droomavond: contractverlenging een feit'

26 oktober 2023 om 10:25
Laatste update: 26 oktober 2023 om 10:44

Een dag na de zege van Feyenoord tegen SS Lazio in de Champions League is er meer goed nieuws uit Rotterdam-Zuid: Justin Bijlow heeft met de Stadionclub een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis, meldt 1908. Feyenoord zal het nieuws spoedig bekendmaken.

Na maanden van onderhandeling zijn alle partijen tot overeenstemming gekomen. Deze week kwam de 'langverwachte doorbraak', klinkt het. De 25-jarige Bijlow, die nu nog tot medio 2025 vastligt in De Kuip, zal zijn contract met één jaar opwaarderen. Als alle formaliteiten zijn afgerond, is hij tot de zomer van 2026 de keeper van Feyenoord.

Feyenoord denkt dat Bijlow een 'sleutelrol' gaat spelen in het verwezenlijken van de ambities. De doelman is sinds 2016 onderdeel van de hoofdmacht en doorliep daarvoor de gehele jeugdopleiding van de club. Voor trainer Arne Slot is Bijlow de nummer één onder de lat. Tot voor kort kampte de goalie met een polsblessure en in die periode verdedigde Timon Wellenreuther het doel. Inmiddels is Bijlow weer terug en houdt hij de Duitser achter zich.

Afgelopen zomer werd Bijlow nog in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, dat uiteindelijk met André Onana in zee ging. Bijlow keepte tot dusver 123 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Met de Rotterdammers won hij eenmaal de landstitel, twee keer de KNVB Beker en tweemaal de Johan Cruijff Schaal.