Hoge odd voor schoten op doel Bergwijn en Brobbey

Zware klus in Brighton: Brobbey en Bergwijn kunnen Maduro grote dienst bewijzen

26 oktober 2023 om 18:00
Laatste update: 26 oktober 2023 om 18:54

ADVERTORIAL - Ajax neemt het donderdag samen met interim-trainer Hedwiges Maduro op tegen Brighton aan de Engelse kust. De Amsterdammers verkeren in zwaar weer, maar een goed resultaat tegen de Premier League-club zou een ideaal begin van een comeback zijn. Bookmaker JACKS.NL heeft een verhoogde odd voor een rol voor Steven Bergwijn en Brian Brobbey!

Bergwijn positief in Oranje
Met het vertrek van Maurice Steijn bij Ajax is de crisis nog altijd niet bedaard, maar de Amsterdammers kunnen tegen Brighton wel direct een statement maken. Bergwijn liet bij Oranje een goede invalbeurt zien tegen Frankrijk en liet na het duel met FC Utrecht zien nog altijd alles voor Ajax te willen geven. Brobbey verdiende een strafschop tegen Utrecht, die Bergwijn vervolgens binnenschoot.

Bij bookmaker JACKS.NL staat een mooie Special klaar: schieten Bergwijn en Brobbey allebei minstens één keer op doel? Dan pak je maar liefst 3.75 keer je inleg! Brighton zal als favoriet gelden tegen de Amsterdammers, maar een kat in het nauw maakt rare sprongen. Weet Brobbey of Bergwijn zelfs te scoren? Voor beide spelers staat een odd van 4.60 klaar wanneer er wordt gescoord!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/spetwel-bewust