Over Gimenez

Zaakwaarnemer Gimenez noemt twee meest geïnteresseerde clubs in Feyenoord-spits

26 oktober 2023 om 15:28
Laatste update: 26 oktober 2023 om 15:33

Morris Pagniello, de zaakwaarnemer van Santiago Gimenez, heeft in gesprek met Tuttomercatoweb laten weten dat er twee clubs zijn die momenteel het meest dicht bij het eventueel aantrekken van de Feyenoord-spits zijn: Real Madrid en Tottenham Hotspur. Ondanks de interesse speelt er tot dusver nog niks concreets. 

Gimenez maakte dit seizoen al vijftien doelpunten in elf officiële wedstrijden voor Feyenoord. Twee daarvan maakte hij woensdagavond tijdens zijn Champions League-debuut in De Kuip tegen SS Lazio. Dat geweldige moyenne heeft de interesse van diverse Europese topclubs gewekt. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Gimenez veranderde onlangs van zaakwaarnemer. Pagniello, die tegenwoordig zijn belangen behartigt, heeft donderdag in gesprek met Tuttomercatoweb een klein boekje opengedaan over de huidige stand van zaken. "De twee teams die momenteel het meest dichtbij zijn eventuele komst zijn, zijn Real Madrid en Tottenham Hotspur", zei hij. 

Ondanks dat de twee topclub gecharmeerd zijn in de Feyenoorder, is er van iets concreets nog geen sprake. Er wordt wel met enige regelmaat naar hem geïnformeerd. Een uitgaande transfer tijdens de winterse transferwindow kan om die reden dan ook nog niet volledig uitgesloten worden. Gimenez staat bij Feyenoord nog onder contract tot medio 2027.