Been en El Ahmadi lyrisch over Feyenoord-uitblinker: 'Het stond als een huis'

Been en El Ahmadi lyrisch over Feyenoord-uitblinker: 'Het stond als een huis'

26 oktober 2023 om 12:09

Karim El Ahmadi en Mario Been hebben genoten van het spel van Feyenoord tegen SS Lazio (3-1). In het bijzonder wordt doelpuntenmaker Ramiz Zerrouki uitgelicht.

Vooral voor rust was Feyenoord heer en meester. "Ik vond het misschien wel de beste eerste helft die ik gezien heb op een heel hoog niveau", stelt El Ahmadi bij Voetbalpraat op ESPN. "Alles was gewoon goed: het drukzetten, duels winnen... Zerrouki die heel sterk speelde, Gimenez..." Ook het centrale duo, bestaande uit Lutsharel Geertruida en Dávid Hancko, ontvangt of. "Normaal wil Lazio één-tweetjes maken, maar de bal kwam gewoon niet bij de spitsen."

"Ik heb echt genoten van Feyenoord", vervolgt El Ahmadi, die bijval krijgt van Been. De voormalig trainer is vooral onder de indruk van Zerrouki. "De derde goal was een fantastische goal, waarbij hij aan de basis staat. De ruimtes die hij dichtloopt, de rust die hij heeft...", somt Been op. "Samen met Wieffer speelde hij echt goed controlerend. En met Timber erbij... Het stond als een huis."