Langer uitgeschakeld: PSV moet Lang én Bella-Kotchap missen tegen Ajax

Langer uitgeschakeld: PSV moet Lang én Bella-Kotchap missen tegen Ajax

26 oktober 2023 om 19:40
Laatste update: 26 oktober 2023 om 23:02

PSV kan voorlopig niet beschikken over Armel Bella-Kotchap en Noa Lang. De verdediger en aanvaller staan waarschijnlijk nog weken aan de kant, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Bella-Kotchap raakte vorige week geblesseerd op de training. Hij miste de wedstrijden tegen Fortuna Sittard (3-1) en RC Lens (1-1) en zal ook de komende weken nog verstek moeten laten gaan. Daardoor mist hij sowieso het treffen met Aajx van aanstaande zondag. Dat geldt ook voor Lang. Met zijn hamstringblessure wordt geen risico genomen. De topaankoop wordt pas in november terugverwacht.

PSV wil bij Bella-Kotchap niet zeggen om wat voor blessure het gaat, maar de Duits international zou last hebben van zijn schouder. De blessure kan genezen met rust óf een ingreep. 'De club wist eerder deze week ook nog niet wat de beste behandelmethode voor Bella-Kotchap is', schrijft het ED.

Voor trainer Peter Bosz is er niet meteen nood aan de man. André Ramalho voldeed de laatste wedstrijden op de plek van Bella-Kotchap en ook Jordan Teze kan uit de voeten als rechter centrale verdediger. Lang wordt vervangen door Hirving Lozano. Er is ook goed nieuws uit de Eindhovense ziekenboeg: Armando Obispo en Mauro Júnior staan voor een rentree.

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!