Paixao laat geslachtsdeel zien

Buitenspel: Paixao showt dansmoves en per ongeluk geslachtsdeel op social media

28 oktober 2023 om 11:11

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn

Igor Paixao laat iets te veel zien
Igor Paixao heeft gisteren niet zijn slimste actie ooit op social media gedaan. De aanvaller van Feyenoord postte een video, waarin hij naakt aan het dansen was. Daarbij was zijn geslachtsdeel in vol ornaat te zien. Paixao verwijderde de video alweer snel van zijn Instagram, maar toen was het grootste leed al geschied en hadden veel mensen die video al opgeslagen.

De aanvaller van de Rotterdammers staat op de beelden dansend voor de spiegel. Waarom hij de video op zijn Instagram heeft gezet is nog onduidelijk, mogelijk heeft hij net op de verkeerde knop gedrukt. Feyenoord zou op de achtergrond werken aan het tegenhouden van de video, daarbij proberen ze de accounts die het filmpje delen te rapporteren. Zondag speelt Paixao met de Rotterdammers een uitwedstrijd tegen FC Twente.