De vermoedelijke opstelling van PSV voor de topper tegen Ajax

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz voert één wijziging door voor topper

29 oktober 2023 om 07:56
Laatste update: 29 oktober 2023 om 07:56

Koploper PSV beschouwt de wedstrijd tegen laagvlieger Ajax 'gewoon' als een topper, zo benadrukte Peter Bosz. De Eindhovenaren voeren ten opzichte van het Champions League-duel met RC Lens vermoedelijk één wijziging door in de basiself.

Bij PSV is het vooral interessant wie als aanvallende middenvelder start. Malik Tillman kreeg midweeks de voorkeur, maar de Amerikaans international had het lastig in Frankrijk. De kans is groot dat Guus Til het tegen Ajax weer vanaf de aftrap mag laten zien. Met zijn loopacties kan hij voor problemen zorgen in de rug van de Amsterdamse middenvelders.

Voorin moet PSV het nog stellen zonder smaakmaker Noa Lang. Johan Bakayoko en Hirving Lozano zijn daardoor de vleugelaanvallers. Aanvoerder Luuk de Jong staat in de punt van de aanval, van waar hij Ajax problemen moet bezorgen met zijn kopkracht.

Bosz lijkt de puzzel achterin wel gelegd te hebben, mede doordat Armel Bella-Kotchap voorlopig nog afwezig is. De topper in het Philips Stadion begint om 14.30 uur.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano