Gimenez komt met opvallend statement en zet zogenaamde zaakwaarnemer in zijn hemd

Gimenez komt met opvallend statement en zet zogenaamde zaakwaarnemer in zijn hemd

28 oktober 2023 om 18:52
Laatste update: 28 oktober 2023 om 18:55

Santiago Gimenez heeft op social media korte metten gemaakt met Morris Pagniello, die claimt dat hij de zaakwaarnemer is van de Feyenoord-spits. Volgens Gimenez is daar niets van waar, net als andere claims van Pagniello rond zijn persoon.

Deze week claimde Pagniello in gesprek met Italiaanse media dat hij de zaakwaarnemer van Gimenez is. De agent stelde zelfs dat Real Madrid en Tottenham Hotspur op dit moment het dichtst bij het aantrekken van de Mexicaanse spits zouden zijn. Op X, voorheen Twitter, reageert Gimenez verbaasd op die uitspraken. De aanvalsleider van Feyenoord stelt dat Pagniello hem helemaal niet begeleidt.

'Recent zijn er uitspraken over mijn toekomst gedaan, die afkomstig zouden zijn vanuit mijn omgeving', begint Gimenez. 'Door deze situatie wil ik graag duidelijk maken dat ik geen zaakwaarnemer heb. Mijn vader is degene die me begeleidt, met hulp van Mariel (Duayhe, een Mexicaanse zaakwaarneemster, red.). Het is belangrijk geen berichten serieus te nemen die over mij gaan, maar niet afkomstig zijn van hen.'

'Ik ben erg dankbaar voor het begrip van iedereen en de steun die mensen elke dag richting mij tonen', gaat Gimenez verder. 'We zijn altijd erg open geweest met het delen van informatie. Zodra er nieuws te melden is, laten we dat graag weten', besluit de international.