Perez ergert zich 'mateloos' aan commentaar Slot

Perez hekelt Slot: 'Ik dacht dat hij ermee gestopt was, echt bloedirritant'

30 oktober om 09:14
Laatste update: 30 oktober om 11:00

Kenneth Perez spreekt schande van het gedrag van Arne Slot tijdens FC Twente - Feyenoord. Zijn voortdurende commentaar op de arbitrage stoorde de ESPN-analist 'mateloos'.

Vier dagen na de indrukwekkende Champions League-zege op SS Lazio (3-1) leed Feyenoord de eerste nederlaag in de Eredivisie: Twente was met 2-1 te sterk. Tijdens de wedstrijd was Slot zéér actief aan de zijlijn, merkte Perez. "Ik heb me weer mateloos aan hem geïrriteerd", zegt de Deen bij Dit Was Het Weekend.

"Dat klagen, och man. Het is een beetje een repeterend verhaal", vervolgt Perez. Vorig seizoen beloofde Slot beterschap, maar scheidsrechter Dennis Higler en vierde man liet hij zondag geen moment met rust. "Ik dacht eerlijk gezegd dat hij er mee gestopt was, maar tegen Twente was het echt weer bloedirritant."

Perez hoopt dat trainers en spelers bij commentaar op de leiding sneller gestraft worden met een gele kaart. "In het rugby is er wél respect voor de scheidsrechter. Trainers kunnen hun spelers er nu ook niet op aanspreken, want Slot was er alléén maar mee bezig..." Overigens werd Slot met geel bestraft door Higler.

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!