Maaskant komt met opvallende Feyenoord-tip: 'Opvolger van Pusic'

Maaskant komt met opvallende Feyenoord-tip: 'Opvolger van Pusic'

30 oktober om 23:06

FC Dordrecht-trainer Michele Santoni zou een geschikte opvolger zijn voor de vertrokken Marino Pusic bij Feyenoord. Dat vindt Robert Maaskant, die goed contact heeft met de Italiaanse oefenmeester.

Bij Feyenoord is assistent-trainer Pusic vertrokken naar Shakhtar Donetsk. Op de korte termijn lijkt hij niet opgevolgd te worden in De Kuip, maar Maaskant heeft wel een potentiële kandidaat in gedachten. "Jullie zullen je verbazen over de contacten van Santoni", begint Maaskant bij FC Rijnmond over de knap presterende Dordrecht-trainer, die onder meer een goede relatie heeft met Brighton & Hove Albion-manager Roberto De Zerbi.

"Hij heeft echt over de hele wereld, in de absolute top, contacten. Hij is énorm leergierig, waar hij altijd enorm mee bezig is. Hij is gewoon een hele goede trainer. Eerlijk gezegd had ik misschien wel verwacht dat hij de opvolger van Pusic zou worden bij Feyenoord, dat had ik hem wel zien doen", zegt Maaskant. Ik denk dat hij iemand is die geweldig spelers kan ontwikkelen."

Vervolgens krijgt Maaskant de vraag of Santoni open zou staan voor een rol in de technische staf van Feyenoord. "Geen idee", luidt zijn eerste reactie. Maaskant reageert ook duidelijk op de vraag of hij dit heeft voorgelegd aan Santoni. "Ik praat niet over van die zielige dingen met hem. Ik stel niet van die journalistenvragen."