Wedden op de wedstrijden in de KNVB-beker

The return of Spakenburg en goals bij Utrecht en Dordrecht: check de bekercombo!

31 oktober om 18:30
Laatste update: 31 oktober om 18:36

ADVERTORIAL – Het is eind oktober en dat betekent dat ook het bekervoetbal weer op de planning staat. De 'grote' clubs uit de Eredivisie komen nog niet in actie, maar dat betekent niet dat er geen professionele clubs aan deze ronde deelnemen. Blik vooruit en speel mee in de bekercombo op Unibet!

Spakenburg – Helmond Sport: Spakenburg wint (2.40)

Met Spakenburg tegen Helmond Sport staat er gelijk een interessant affiche op het programma. De amateurclub kennen we allemaal nog van de verschrikkelijk mooie bekerstunt van afgelopen seizoen, waarbij zelfs de halve finale van het toernooi werd gehaald. Daarin was PSV met 1-2 te sterk voor Spakenburg, maar spektakel was het zeker.

Het huidige seizoen van Spakenburg is ook zeer succesvol. Na tien wedstrijden staat de club bovenaan in de competitie. Gaat Spakenburg opnieuw voor een bijzondere bekerroute, waarbij Helmond Sport als eerste wordt verslagen? Unibet geeft je 2.40 voor een Spakenburgse zege.

FC Utrecht – RKC Waalwijk: beide teams scoren (1.60)

In de Eredivisie wil het voor zowel FC Utrecht als RKC Waalwijk nog niet echt vlotten. Daardoor zal er bij beide clubs een gevoel overheersen om te presteren in de KNVB-beker. Bekervoetbal is altijd anders dan competitievoetbal en dus zullen Utrecht en RKC naar verwachting vol voor de overwinning gaan. Een doelpuntrijk duel is dan ook niet uitgesloten en op Unibet staat een odd van 1.60 voor wanneer beide teams een doelpunt maken.

FC Lisse – FC Dordrecht: vier doelpunten of meer in de wedstrijd (2.10)

Met FC Lisse tegen FC Dordrecht staat er een wedstrijd tussen een amateurclub en een team uit de Keuken Kampioen Divisie op het programma. De Schapenkoppen beleven een succesvol seizoen en behoren momenteel zelfs tot de topteams in de competitie. Voor Lisse is het een moeilijk seizoen, aangezien ze stijf onderaan staan in de tweede divisie.

Oktober is in ieder geval tot nu toe een zeer succesvolle maand gebleken voor Dordrecht. In drie van de vier wedstrijden werden er vier goals of meer gescoord door de Schapenkoppen. Gaat dat bij Lisse vanavond weer gebeuren? Wanneer er in totaal vier goals of meer vallen valt de odd van 2.10 op Unibet de goede kant op.

De combo

Wint Spakenburg van Helmond Sport, scoren FC Utrecht en RKC en vallen er vier of meer doelpunten in de wedstrijd tussen Lisse en Dordrecht? Dan win je 8.06 keer je inzet bij Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust