'United-spelers klagen over werkwijze Ten Hag'

'Selectie uit kritiek op aanpak Ten Hag: groepssfeer lijdt onder harde werkwijze'

1 november om 08:40

Naar verluidt zouden de spelers van Manchester United steeds meer kritiek hebben op de harde werkwijze van manager Erik ten Hag. Volgens The Daily Mail zou de huidige aanpak van de manager zorgen dat de sfeer binnen de spelersgroep minder wordt.

Met een achtste plaats in de Premier League is United dit seizoen niet voortvarend gestart. De harde aanpak van Ten Hag zou daardoor op steeds meer kritiek kunnen rekenen binnen de selectie. Zo hanteert hij een no-nonsense beleid tegen spelers die niet volgens zijn regels willen spelen en dat zou bij andere selectiespelers zorgen voor een verminderde sfeer binnen het team.

Zo zou de ruzie van Ten Hag met Sancho ook een negatieve invloed hebben op de groep. De twee gingen openlijk in discussie over de trainingsarbeid van de Engelsman en het feit dat hij geen excuses aan wilde bieden voor zijn uitspraken over Ten Hag. Sancho blijft buiten de selectie totdat hij sorry heeft gezegd tegen de Nederlander, maar de aanvaller is wel erg geliefd binnen de selectie. Vorig jaar was Ten Hag ook al resoluut tegenover Cristiano Ronaldo, die besloot te vertrekken bij de club.