El Ghazi-soap duurt voort: Mainz gaat uitspraken juridisch onderzoeken

Mainz komt met statement en gaat uitlatingen El Ghazi juridisch onderzoeken

1 november om 15:19
Laatste update: 1 november om 15:27

De soap rondom Anwar El Ghazi lijkt geen einde te kennen. Waar de aanvaller eerst in genade werd aangenomen, kwam hij met een nieuw statement waarin hij aangaf zich niet te herkennen in de uitspraken van de club. Nu is het Mainz dat met een reactie is gekomen, waarin het de verbazing uitspreekt.

'Mainz neemt met verbazing en onbegrip kennis van de uitspraken van Anwar El Ghazi over de club op zijn social media-kanalen. De club zal de zaak juridisch onderzoeken en vervolgens een oordeel vellen. De speler heeft zich maandag ziek gemeld en bevindt zich momenteel dan ook niet op het trainingsveld', zo liet de club via de eigen kanalen weten.

Eerder leken El Ghazi en Mainz juist nader tot elkaar te zijn gekomen. 'El Ghazi heeft sindsdien in meerdere gesprekken met de club afstand genomen van zijn post op zijn Instagram-account, die hij minuten later verwijderde. Hij heeft spijt van de publicatie van de post en had ook spijt van de negatieve impact, vooral op de club als geheel', gaf de club te weten, maar de buitenspeler gaf vervolgens aan zich niet in die uitspraak te herkennen.