Ten Hag op jacht naar tweede League Cup met United in vroege herhaling van finale

Ten Hag op jacht naar League Cup nummer twee in herhaling van finale

1 november 2023 om 15:00
Laatste update: 1 november 2023 om 18:27

ADVERTORIAL - Manchester United moet na de verloren Manchester Derby de wonden likken en treft donderdag Newcastle United in de League Cup. Erik ten Hag pakte vorig seizoen zijn eerste prijs met de League Cup en won uitgerekend van The Magpies in de finale. Bookmaker JACKS.NL heeft mooie odds klaarstaan voor een zege op Old Trafford!

In februari van dit jaar was United te sterk voor Newcastle in de finale van de League Cup. Door treffers van Casemiro en Bruno Fernandes werd het uiteindelijk 2-0. Een top vier-plek in de Premier League lijkt voor beide ploegen momenteel ver weg met een zesde en achtste positie op de ranglijst. Volgens de bookies is United de favoriet om deze achtste finale naar zich toe te trekken met een odd van 2.28. Een zege van Newcastle levert je 3.15 keer je inleg op.

Nog geen speler bij JACKS.NL? Registreer je nu en pak €60 aan Free Bets én een 20% Profit Boost! 

In het vorige seizoen was het Marcus Rashford die zijn ploeg meer dan eens bij de hand nam, maar het is de vraag of de Engelsman in actie gaat komen. Vooralsnog zijn alle ogen gericht op Rasmus Hojlund: de peperdure spits liet al vlagen van zijn kwaliteit zien met drie doelpunten in drie Champions League-duels. Scoort de Deen tegen Newcastle? Dan pak je 2.48 keer je inleg. Opent Hojlund de score? Dan pak je een odd van 5.40

Antony raakte in de Manchester Derby in opspraak toen hij natrapte en aan een rode kaart ontsnapte. Weet de Braziliaan zich terug te knokken met een doelpunt? Dan pak je maar liefst 4.50 keer je inleg.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust