Manchester United opnieuw kansloos onderuit op Old Trafford, zorgen voor Ten Hag

Ten Hag en United verder in problemen, ook Newcastle veel te sterk op Old Trafford

1 november om 23:07
Laatste update: 1 november om 23:15

Manchester United is hard onderuit gegaan in de EFL Cup-wedstrijd tegen Newcastle United. In eigen huis verloor de ploeg van manager Erik ten Hag met ruime cijfers: 0-3. 

Donkere wolken pakken zich samen boven Old Trafford, waar Manchester United na de kansloze nederlaag tegen Manchester City (0-3) in de Premier League ook in de EFL Cup een flink pak slaag kreeg. Newcastle United was ditmaal de plaaggeest van coach Ten Hag, op wie de druk langzaam maar zeker begint toe te nemen. 

Miguel Almirón, die na vijf minuten de geblesseerde Matt Targett verving, deelde na iets minder dan een halfuur de eerste stoot uit aan United. Acht minuten later vond ook Lewis Hall het net voor de bezoekers, waardoor er met een 0-2 stand gefloten werd voor de rust. 

Na de onderbreking greep Ten Hag in en haalde hij Casemiro en Diogo Dalot van het veld. Zij werden vervangen door Aaron Wan-Bissaka en Sofyan Amrabat. Ook zij konden niet voor meer vastigheid in het elftal van United zorgen, want Joe Willock zette Newcastle na een uur spelen, tot groot ongenoegen van de fans op Old Trafford, op 3-0. 

Ten Hag schakelde vervolgens nog een alarmniveau op en bracht met Bruno Fernandes, Marcus Rashford en Rasmus Højlund zijn grootste kanonnen binnen de lijnen, maar ook dat mocht niet meer baten.