Ten Hag weigert Viaplay-interview: 'Verbaast me, ben benieuwd naar zijn uitleg'

Ten Hag weigert voor Viaplay-camera te verschijnen: 'Nog niet eerder gehoord'

2 november om 11:55

Erik ten Hag heeft woensdagavond geweigerd om Viaplay te woord te staan, na de pijnlijke nederlaag van Manchester United tegen Newcastle United (0-3). Dat zorgt voor wisselende reacties in de studio van de zendgemachtigde.

Viaplay, dat in Nederland de Premier League-uitzendrechten bezit, was afgereisd naar Engeland voor het treffen tussen Man United en Newcastle. Ten Hag staat de streamingsdienst wel vaker te woord na wedstrijden van The Red Devils, maar na de nederlaag tegen Newcastle weigerde de Nederlandse manager voor de camera van Viaplay te verschijnen. Voor de wedstrijd schoof Ten Hag al niet aan op een persconferentie.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

In de studio van Viaplay vertelt Ron Vlaar dat hij wel begrip heeft voor de keuze van Ten Hag. Presentator Koen Weijland en analist Cedrid van der Gun zijn echter een andere mening toegedaan. "Het verbaast me een beetje", zegt laatstgenoemde. "De eerstvolgende keer dat hij er wel zit, ben ik benieuwd naar zijn uitleg." 

Weijland vult aan: "Ik heb zoiets nog niet eerder gehoord. Bart Nolles en Jaap Stam helemaal op Old Trafford...", doelt Weijland op de namens Viaplay afgereisde verslaggever en analist. Het lijkt me dat je daar als club ook niet blij mee bent en niet voor staat."