Van 't Schip neemt Ajax bij de hand: Bergwijn op scherp tegen Volendam

Ajax zoekt naar wederopstanding onder Van 't Schip: Bergwijn op scherp na gesprek

2 november 2023 om 19:00
Laatste update: 2 november 2023 om 19:06

ADVERTORIAL - Ajax speelt donderdag voor het eerst onder interim-trainer John van 't Schip en kan direct de laatste plaats verlaten met een overwinning op FC Volendam. Steven Bergwijn hield gesprekken met Van 't Schip en zal op scherp staan tegen de nummer zestien van de Eredivisie. Bookmaker Unibet heeft een mooie boost klaarstaan voor een treffer van de vleugelspeler! 

Ajax-DNA terug in Amsterdam

Met de terugkomst van Van 't Schip heeft Ajax de volgende grote verandering doorgezet sinds de crisis is begonnen. Met Louis van Gaal, Danny Blind en Van 't Schip zijn er veel oude bekenden aanwezig in de hoofdstad. Met slechts één gewonnen wedstrijd in de eerste acht duels moet Ajax aan de bak en heeft Van 't Schip de taak de ploeg weer omhoog te halen. De eerste gesprekken met de spelers verliepen positief.  

Eén van de spelers die beter kan gaan draaien, is Steven Bergwijn. De vleugelspeler liet onlangs bij Oranje goede dingen zien en kan nu zijn ervaring tonen aan de rest van de ploeg. Scoort Bergwijn tegen Volendam? Dan pak je een verhoogde odd van 2.75! Geloof je meer in FC Volendam? Een gelijkspel levert je maar liefst 7.50 keer je inleg op. 

Met de Bet Builder kun je bovendien een nog hogere odd bij elkaar spelen. Wint Ajax, vallen er minder dan vier doelpunten en scoort Bergwijn? Dan pak je acht keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust