Wedden op de Eredivisie met Hirving Lozano en Santiago Gimenez

Mexicanen domineren de Eredivisie: Lozano en Gimenez op jacht tegen kleine goden

4 november 2023 om 10:00

ADVERTORIAL – Na de bijzondere midweekse KNVB-bekerweek zonder de Nederlandse topclubs kan de blik weer vol op de Eredivisie. PSV en Feyenoord gaan op bezoek bij respectievelijk Heracles Almelo en RKC Waalwijk. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht Hirving Lozano en Santiago Gimenez, de Mexicanen die de Eredivisie domineren.

Lozano: van bankzitter naar hattrickheld

Na vier jaar in Napels bij Napoli te hebben geschitterd, werd Lozano op de laatste dag van de afgelopen zomerse transfermarkt weer door PSV in de armen gesloten. De Mexicaan werd op voorhand alleen wel verteld dat hem geen basisplaats gegarandeerd kon worden. Dat had alles te maken met de goed spelende Noa Lang en Johan Bakayoko.

Lozano maakte dit seizoen sporadisch zijn minuten totdat Lang wegviel met een hamstringblessure. Daardoor kreeg de aanvaller de kans op linksbuiten in de thuiswedstrijd tegen Ajax en dat ging hem maar wat goed af. Lozano maakte een hattrick en zette het Philips Stadion in vuur en vlam. Wat nog belangrijker is, is dat trainer Peter Bosz niet echt meer om hem heen kan

Gimenez: op jacht naar revanche na moeilijke dag in Twente

Op Santiago Gimenez stond dit seizoen geen maat, totdat hij afgelopen zondag met Feyenoord in Enschede aantrad tegen FC Twente. De Mexicaan, die net twee keer in de Champions League had gescoord tegen SS Lazio, had een zichtbaar moeilijke dag waarin hij duels uit moest vechten met Mees Hilgers en Robin Pröpper. Toch had de spits eigenlijk een uitgelezen mogelijkheid moeten krijgen om toch tot scoren te komen. Het arbitrageteam zag een charge van Pröpper op Gimenez in de Twente-zestien over het hoofd.

Aanstaande zaterdag krijgt Gimenez de kans om zich te revancheren. Om 18.45 gaat Feyenoord na een week rust te hebben gekregen op bezoek bij RKC. Mét Gimenez in de gelederen zullen de Rotterdammers een goede generale voor de uitwedstrijd tegen Lazio willen spelen. Daarnaast zal de spits nog aan de bak moeten om Vangelis Pavlidis in te halen op de topscorerslijst. Het verschil tussen de twee goalgetters bedraagt één goal.

De verhoogde odd

JACKS.NL heeft een verhoogde odd rondom Gimenez en Lozano voor je in petto. Voor een doelpunt van allebei de goalgetters krijg je 4.50 bij de bookmaker. Komt zowel Gimenez als Lozano tot scoren dan ontvang je dus 4.50 keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust