'Mahoef maakte indruk op mensen binnen Feyenoord'

"Manhoef maakte indruk bij Feyenoord en ook op mensen binnen Feyenoord"

2 november 2023 om 17:18

Million Manhoef staat er goed op binnen Feyenoord, zo laat Martijn Krabbendam weten. De Voetbal International-verslaggever laat zich in de podcast De Derde Helft lovend uit over de veelzijdige speler van Vitesse.

Manhoef is één van de lichtpuntjes bij het moeizaam draaiende Vitesse. Dit seizoen scoorde hij twee keer in negen Eredivisie-duels. De 21-jarige aanvaller lijkt ook bij de landskampioen op te vallen. Met de Arnhemmers was hij een kleine twee weken geleden op bezoek in De Kuip. Ondanks de 4-0 nederlaag gaf Manhoef bij vlagen zijn visitekaartje af.

"Manhoef maakte indruk bij Feyenoord en ook op mensen binnen Feyenoord. Ze zeiden meteen: dat is een goede speler hoor", vertelt Krabbendam. Of de Rotterdammers zich daadwerkelijk gaan melden valt te bezien, maar de clubwatcher zou het wel weten. "Ik zou zo'n speler wel halen. Fit, snel en het is zeker geen aankoop van het oude Feyenoord."

Met die laatste opmerking doelt Krabbendam op de periode met Martin van Geel als technisch directeur. Destijds trok Feyenoord voornamelijk Nederlandse en Eredivisie-spelers aan. Manhoef speelt dit seizoen vooral als rechtsbuiten, maar hij kan op vrijwel alle posities uit de voeten. Hij heeft nog een contract tot medio 2025.

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!