Buitenspel: Santiago Gimenez en vriend verkleed als dino's in Rotterdam

Buitenspel: Gimenez en vriendin huppelen door Rotterdams park verkleed als dino's

3 november om 11:40
Laatste update: 3 november om 12:10

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Verkleed als dino's in Rotterdam
Santiago Gimenez en zijn vriendin trokken donderdag op hun vrije middag naar een park in Rotterdam. De Feyenoord-spits en zijn geliefde pakten dat alleen net iets anders aan dan de gemiddelde parkbezoeker. Het tweetal droeg dinopakken en huppelde daarmee rond, zo is te zien op de Instagram van Gimenez. 'Ik weet zeker dat ze opgroeien wanneer ze een partner hebben', reageert vriendin Fer Serrano met een knipoog.  

Het stel nam vervolgens ook nog even de tijd om rustig te picknicken onder een boom. Feyenoord-fans die toevallig net hun hond uitlieten zullen vol verbazing opgekeken hebben toen de man gekleed als dinosaurus zijn ware gezicht liet zien. Zaterdagavond mag Gimenez weer aan de bak, als spits. Dan staat om 18.45 uur het uitduel met RKC Waalwijk op het programma.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door fer serrano (@ferserranoc)