Feyenoord gaat langer door met assistent-trainer John de Wolf

Feyenoord deelt contractnieuws: assistent en clubicoon De Wolf langer in De Kuip

3 november om 10:13
Laatste update: 3 november om 10:16

Feyenoord en John de Wolf gaan langer met elkaar door. De assistent-trainer van Arne Slot heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis die loopt tot de zomer van 2027. Het clubicoon geeft aan erg verheugd te zijn met zijn langere verblijf in De Kuip. 

"Ik heb het al vaker gezegd: hier ben ik op mijn plek", reageert De Wolf via het clubkanaal van Feyenoord. "Feyenoord is mijn tweede thuis, ik heb het hier met de spelers, de staf en de andere mensen in de organisatie ontzettend naar mijn zin. Er is weinig mooiers dan dagelijks in de weer zijn met een groep gemotiveerde voetballers en verder bouwen aan nog meer successen voor de mooiste voetbalclub van Nederland. Daar nog lang onderdeel van uitmaken is een prachtig vooruitzicht."

De Wolf vervult zijn rol als assistent sinds 2019. Als rechterhand in De Kuip maakte hij veel successen mee, waaronder de Conference League-finale in 2022 en de landstitel van vorig seizoen. Het nieuws over de contractverlenging volgt één week nadat Feyenoord bekendmaakte te scheiden met een andere (voormalig) assistent: Marino Pusic. Hij vertrok naar Shakhtar Donetsk, waar hij hoofdtrainer is geworden. 

Naast De Wolf bestaat de technische staf van Feyenoord momenteel uit Slot, de andere assistent-trainer Sipke Hulshoff en keeperstrainer Jyri Nieminen. Komende zaterdag zit het viertal weer gebroederlijk op de bank, als de regerend landskampioen een bezoek brengt aan RKC Waalwijk.