Kudus-agente haalt uit: 'Misschien moet Driessen nadenken over z'n eigen leeftijd'

Agente van Kudus haalt uit naar Valentijn Driessen: 'Valse racistische beweringen'

5 november 2023 om 08:03
Laatste update: 5 november 2023 om 09:55

Jennifer Mendelewitsch, de zaakwaarneemster van Mohammed Kudus, heeft in gesprek met VoetbalPrimeur laten weten verbaasd te zijn door Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf suggereerde dat de officiële leeftijd Mohammed Kudus mogelijk niet klopt. Volgens Mendelewitsch is daar niets van waar.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf plaatste Driessen vraagtekens bij de leeftijd van de 23-jarige Kudus. "Hij is ooit van naam veranderd. Toen bleek hij ineens vijf jaar jonger. Dus ja, misschien klopt zijn leeftijd wel niet. Dat is een hardnekkig gerucht", zei Driessen onder meer. VoetbalPrimeur vroeg Mendelewitsch om een reactie. De agente van Kudus is stomverbaasd door de uitspraken van de journalist van De Telegraaf. "Dit is absoluut niet waar", stelt de agente.

"We zullen deze onjuiste beschuldigingen niet tolereren", stelt Mendelewitsch, die zelfs juridische stappen wil ondernemen tegen Driessen. "Dit is duidelijk gebaseerd op racistische stereotypen. We zullen alle juridische stappen ondernemen die nodig zijn tegen meneer Driessen en zijn onjuiste racistische beweringen."

"Het verbaast me dat hij hier nooit een vraag over heeft gesteld, terwijl Kudus al in 2020 naar Nederland kwam en nu de krantenkoppen haalt in de Premier League, waar hij het geweldig doet", gaat een duidelijke Mendelewitsch verder. "Misschien moet Driessen eens nadenken over zijn eigen leeftijd, die duidelijk richting de pensioenleeftijd gaat."