PSV-fan zet opvallende Ajax-tatoeage: 'Ze verdienen het'

Buitenspel: PSV-fan zet opvallende Ajax-tatoeage: 'Ze verdienen het'

4 november 2023 om 18:54
Laatste update: 5 november 2023 om 14:25

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

PSV-fan zet bijzondere Ajax-tatoeage
PSV-supporter Shakky Wan vond het zo bijzonder dat de Eindhovenaren bovenaan stonden in de Eredivisie en Ajax onderaan, dat hij Teletekst-pagina 819 op zijn lichaam heeft laten vereeuwigen. "Om die Amsterdammers te vervelen", licht Wan zijn tatoeage toe bij Omroep Brabant. "Dit is historisch, dit gaat nooit meer gebeuren. Ze verdienen het om vernederd te worden. Altijd arrogant, hè. Als we ze kunnen vernederen, dan doen we het."

De actie van de PSV-supporter zorgt voor gemengde reacties. Veel Eindhovense fans zien er logischerwijs de humor wel van in, maar onder meer Het Parool-columnist Menno Pot vermoedt dat aanhangers van Ajax andersom nooit zo'n tatoeage zouden zetten.

PSV wist tot dusver al zijn duels te winnen en gaat fier aan kop in de Eredivisie. Ajax is na de zege op FC Volendam wel iets opgekrabbeld: de Amsterdammers staan voorlopig vijftiende.