Steijn over interesse van Werder Bremen

Steijn verbaasd na vermeende Duitse interesse: 'Daar weet ik niets van'

5 november om 15:29
Laatste update: 5 november om 17:49

Sem Steijn weet zelf nog niets af van mogelijke interesse uit Duitsland. De middenvelder zou genoemd zijn bij Werder Bremen, maar tegenover ESPN vertelt de Twente-speler dat hij dit pas hoorde toen teamgenoot Youri Regeer dit tegen hem zei. 

Steijn werd door het fanmedium Deichstube gelinkt aan een overstap naar de huidige nummer twaalf van de Bundesliga. Zelf was hij dus nog niet op de hoogte. "Ik heb dat ook alleen maar gelezen, meer niet. Het is dat Youri Regeer het tegen me zei. Die vroeg zich af of ik naar Werder Bremen ging. Hij is niet mijn zaakwaarnemer nee, dat zou hij wel willen." Met een knipoog: "Hij mag die transfer best van mij regelen. Maar ik weet echt van niks."

De zoon van de ontslagen trainer van Ajax maakte in de zomer van 2022 de overstap van ADO Den Haag naar FC Twente. Vorig seizoen moest hij nog wat wennen, maar deze jaargang is Steijn helemaal los. In elf Eredivisie-duels maakte hij zes goals en gaf hij één assist. Ook in Europa was Steijn belangrijk voor Twente. De middenvelder heeft nog tot de zomer van 2025 een contract in Enschede.