Perez haalt uit naar Feyenoorder:

Perez kraakt 'nonchalante' Feyenoorder: "Hij denkt nu dat hij álles kan"

5 november 2023 om 22:55
Laatste update: 6 november 2023 om 06:30

Kenneth Perez denkt dat Lutsharel Geertruida enigszins naast zijn schoenen is gaan lopen. De verdediger van Feyenoord wordt de afgelopen maanden de hemel ingeprezen en dat heeft gevolgen, aldus de oud-speler. 

In Dit Was Het Weekend merkt Perez op dat de speelstijl van Geertruida anders was dan gebruikelijk in het duel met RKC Waalwijk. "Hij is normaal gesproken juist heel betrouwbaar en doet heel erg zijn best. Maar ik vind dat hij teveel risico neemt in zijn spel en iets te nonchalant omgaat met de bal. Tegen FC Twente ook", meent Perez. "Hij denkt nu dat hij álles kan. Ik heb het gevoel dat hij even terug moet naar de basis, de normale ballen inspelen en vanuit daar weer bouwen."

Wat Perez betreft is de betrouwbaarheid van Geertruida juist waarom Feyenoord hem zo hard nodig heeft. "Het kan even een dipje zijn, maar dan is het juist belangrijk dat je teruggaat naar wat je zeker kan in plaats van dat je elke keer die geweldige bal wil geven. Zonder dat ik wil zeggen dat het helemaal niks is op dit moment, want dat is ook niet de waarheid", relativeert de analist.